Op het levendige domein van onze club komen verschillende sportliefhebbers samen, een ontmoetingspunt waar hockey, tennis en padel harmonieus naast elkaar bestaan. Onder één naam delen we hetzelfde clubhuis, dezelfde kleedkamers en dezelfde parkeerplaats. Het hart van onze club, de bar en het restaurant, wordt met grote zorg en passie beheerd door Julie en Anthony, die er altijd naar streven iedereen op de best mogelijke manier te bedienen.

Elk onderdeel van onze club brengt zijn eigen unieke sfeer met zich mee, of het nu gaat om teamsporten of individuele activiteiten, door de week of in het weekend, overdag of 's avonds. Het is deze diversiteit die onze club zo speciaal maakt, een plek waar echt iedereen zich thuis kan voelen.

Toch, om de harmonieuze sfeer en het welzijn van iedereen te waarborgen, vragen we u een paar eenvoudige regels in acht te nemen. In het geval van ongunstige weersomstandigheden of gebrek aan reserveringen, kan de bar soms gesloten zijn. We willen immers voorkomen dat je er alleen zou zitten, wat ongetwijfeld minder gezellig zou zijn. Daarom raden we aan om even te bellen voordat je langs komt, zodat je altijd verzekerd bent van een warme en levendige sfeer.

Bovendien, als je van plan bent om te genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant van Julie en Anthony, geef dan even van tevoren een seintje, vooral als je wat later op de avond wilt eten of met een grotere groep komt. Op deze manier kunnen zij hun keuken optimaal organiseren en je de beste service bieden.

Samenwerken en rekening houden met elkaar maken van onze club een thuis voor iedereen. Laten we samenwerken om de positieve en welkome sfeer te behouden waar onze club om bekend staat. Bedankt voor je medewerking en begrip!

 

Tennis:  https:///www.baudouin.be

Padel: https://www.baudpadel.be 

Bar: