Jonge spelers ( U5-U11)

Voor je lid wordt bij ons kan je 2 trainingen de sport komen testen. Dit kan gedurende gans het outdoorseizoen (van begin september tot eind oktober en van begin maart tot eind mei).

We starten met hockey en psycho-motoriek vanaf de leeftijd van 3,5 jaar.

Schrijf je in via het formulier hiernaast en kom langs tijdens de trainingen van jouw leeftijdscategorie (zie trainingsschema).

Wat is jouw leeftijdscategorie? U7 zijn alle kinderen die 6 jaar of jonger zijn. U10 zijn alle kinderen die 9 jaar of jonger zijn.

Voor beginners zijn er hockeysticks beschikbaar. Wij raden u aan een gebitsbeschermer te kopen en te komen met sportuitrusting en eventueel beenbeschermers.

Voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen naar info@baudouinhockey.be  of meld je je aan via het formulier hiernaast. Kies dan zeker voor "testtraining"

Wat betekent U7,etc ?   Dit duidt de leeft(zie trainingsschema)ijdscategorie aan. U8 Girls is een ploeg samengesteld uit meisjes die 8 jaar worden tijdens het seizoen. Via deze link krijgt u wat meer inzicht hoe hockey georganiseerd is

Bevestigde spelers (U10 -  )

Heeft hockey geen geheimen meer voor je, maar wil je deel uitmaken van de Baudouin familie? No problem, je bent hier welkom op elke leeftijd! 

Hou er wel rekening mee dat het niet mogelijk is om tijdens het seizoen van club te wisselen. Je zal moeten wachten tot het einde van het seizoen in juni en ontslag nemen uit je vorige club voordat je je bij ons aansluit. 

Je bent natuurlijk altijd welkom om trainingen bij te wonen  om de club te leren kennen. 

Meld je je aan via het formulier hiernaast, en geef mee van welke Club je komt.

Nieuwe spelers > 35 ( Ladies & gents)

Ben je volwassen en wil je hockeyen? Of ben jij het die zaterdags naar je kind staat te kijken terwijl hij of zij zich rot amuseert op het veld? Kriebelt het zo een beetje?

Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben om hockey te spelen. Aarzel niet langer en kom onze ladies of gents ploegen vervoegen !

Ze trainen elke woensdag van 20.30 tot 22.00 uur.

Als je eenmaal de basis van deze geweldige sport onder de knie hebt, neem je deel aan de wedstrijden die elke twee weken op maandagavond plaatsvinden.

Waarom maandag? Wel we gaan ervan uit dat je tijdens het weekend al druk bezig bent met je eigen familie.

Meer informatie via het contactformulier