Jonge spelers ( U5-U11)

Voor je lid wordt bij ons kan je een aantal keren de sport komen testen jongen of meisje

  • op woensdagen van 13:30 tot 14:30 uur. Deze sessie zijn voor jongere kinderen van U05 tot U08,
  • een specifieke groep voor nieuwe spelers start meestal tussen begin september tot half oktober.
  • In de maand juni kan je ook op vrijdag van 19:00 tot 20:30 uur bij ons terecht. Dit is het perfecte moment om ook de  familiale sfeer van de club op te snuiven en om te leren hockeyen in een groep.

Voor beginners zijn er hockeysticks beschikbaar. Wij raden u aan een gebitsbeschermer te kopen en te komen met sportuitrusting en eventueel beenbeschermers.

Voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen naar bart@baudouinhockey.be  of meld je je aan via het formulier hiernaast. Kies dan zeker voor "testtraining"

Wat betekent U7,etc ?   Dit duidt de leeftijdscategorie aan. U8 Girls is een ploeg samengesteld uit meisjes die 8 jaar worden tijdens het seizoen. Via deze link krijgt u wat meer inzicht hoe hockey georganiseerd is

Bevestigde spelers (U10 -  )

Heeft hockey heeft geen geheimen meer voor je, maar wil je je deel uitmaken van de Baudouin familie? No problem, je bent hier welkom op elke leeftijd! 

Hou er wel rekening mee dat het niet mogelijk is om tijdens het seizoen van club te wisselen. Je zal moeten wachten tot het einde van het seizoen in juni en ontslag nemen uit je vorige club voordat je je bij ons aansluit. 

Je bent natuurlijk altijd welkom om trainingen bij te wonen (zie trainingsschema) om de club te leren kennen. 

Meld je je aan via het formulier hiernaast, en geef mee van welke Club je komt.

Nieuwe spelers > 35 ( Ladies & gents)

Ben je volwassen en wil je hockeyen? Of ben jij het die zaterdags naar je kind sta te kijken terwijl hij of zij zich rot amuseert op het veld? Kriebelt het zo een beetje?

Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben om hockey te spelen. Aarzel niet langer en kom onze ladies of gents ploegen vervoegen !

Ze trainen elke woensdag van 20.30 tot 22.00 uur.

Als je eenmaal de basis van deze geweldige sport onder de knie hebt, neem je deel aan de wedstrijden die elke twee weken op maandagavond plaatsvinden.

Waarom maandag? Wel we gaan ervan uit dat je tijdens het weekend al druk bezig bent met je eigen familie.

Meer informatie via het contactformulier